Origo Premium

Model kontinuirane brige o zdravlju

Čuvar vašeg zdravlja tijekom cijele godine

Postizanje pune vitalnosti ne događa se odjednom, to je proces koji zahtjeva kontinuirano održavanje i gotovo uvijek uključuje uvođenje postepenih promjena životnih navika. Origo Premium model osigurava strateški pristup  vašim ciljevima i personalizirani program za očuvanje zdravlja tijekom cijele godine. 

Kako funkcionira Origo Premium?

S početkom ulaska u Origo Premium, dogovara se optimalni način korištenja odabranog modela prema vašim potrebama i unaprijed definiranim ciljevima. Odaberite jedan od tri modela ulaganja u vlastito zdravlje – River, Forest ili Mountain Way, a odabrani Origo Premium model postaje vaš Origo budžet uvećan za pripadajući bonus pri korištenju usluge, iznos se automatski namiruje iz vašeg Origo budžeta, a vi štedite vrijeme, plaćate manje i koristite više.

Odaberite vaš Origo Premium model

Dobre odluke čuvaju vaše zdravlje i u budućnosti

River Way

Svaki mjesec koristite Origo usluge u vrijednosti do 850 kn?

OSTVARITE BONUS

Origo godišnji budžet s bonusom
11 000 kuna 

Group 49 CopyCreated with Sketch.

Cijena 10 000 kuna 

Forrest Way

Svaki mjesec koristite Origo usluge u vrijednosti 1250 kn?

OSTVARITE BONUS

Origo godišnji budžet s bonusom
17 000 kuna

Group 49 CopyCreated with Sketch.

Cijena 15 000 kuna 

Mountain Way

Svaki mjesec koristite Origo usluge u vrijednosti iznad 1650 kn?

OSTVARITE BONUS

Origo godišnji budžet s bonusom
23 000 kuna

Group 49 CopyCreated with Sketch.

Cijena 20 000 kuna 

Za koga je Origo Premium?

Origo Premium namijenjen je onima koji odluče da žele promijeniti svoj život na bolje. Bilo da ste odlučni razriješiti svoje tegobe i živjeti svoj puni zdravstveni potencijal ili jednostavno želite održavati svoju punu vitalnost, Origo Premium model kontinuirane brige o zdravlju je pravo rješenje za sve koji svjesno i aktivno rade na prevenciji i unaprjeđenju zdravlja. Orijentirani ste na vitalnost ili rad na sebi u smislu promjena navika koje vam više ne koriste, ustaljenih načina razmišljanja ili jednostavno želite kontinuirano održavati svoju vitalnost na najvišoj razini, Origo Premium model odgovara vašim potrebama. 

Zašto Origo Premium?

Iskustva govore da se uspješnost bilo kojeg pothvata povećava uz podršku i stručno vodstvo. U pothvatima koji se odnose na zdravlje i promjenu životnog stila, praćenje napretka održava potrebnu razinu motivacije, sigurnost i razumijevanje procesa, što je ključno za kretanje prema cilju.
S druge strane pak, nedovoljno poznavanja faza, zapadanje u vlastite otpore i pad motivacije, ciljevi mnogih osoba ostaju neostvareni. Sve to vodi u frustraciju i krivnju, a svaka sljedeća odluka najčešće se donosi s odgađanjem i s još većim otporom. Uz stručno vodstvo, proces promjene je bitno drugačiji. Pomaže vam da razumijete što se u kojem trenutku događa kako biste aktivno sudjelovali u svakom koraku. Uz takav pristup, motivacija, zadovoljstvo postignutim i razumijevanje vlastitih procesa je na visokoj razini, a put do rezultata sigurniji, lakši i brži.

Svrha Origo Premium je pobrinuti se da odluke koje donesete postanu vaši ostvareni ciljevi

Ako ste odlučni razriješiti svoje smetnje i živjeti svoj puni potencijal - Origo Premium je rješenje prilagođeno onima koji na putu do ostvarenja svojih ciljeva znaju prepoznati važnost i ulogu ovakvog pristupa.

Call Now Button