Integrative Coaching

Oslobodite se starih ograničavajućih misli i emocija i njihova utjecaja na tijelo i život. Naučite kako svjesno upravljati svojim unutarnjim stanjima i korak po korak izgradite život kakav želite živjeti.

Sve u vašem životu počinje s vama

Život zrcali naš unutrašnji svijet iz kojeg stvaramo sve. Svaki dan iznova. Ako niste zadovoljni životom koji živite i želite nešto promjeniti, a niste sigurni kako i odakle krenuti, savjetovanje je prvi korak.

Uz opušten razgovor otključajte i pročistite misli koje vas ograničavaju i oslobodite prostor u sebi za nove pozitivne promjene.

Kako se nosite sa životnim preprekama?

Pokušavate li ih rješavati sustavno ili se potužite prijateljima, ili pak nastojite potisnuti problem i izbjeći suočavanje? Bez obzira na pristup, jasno je da problemi s kojima se suočavamo ne nestaju. Razlog tome je što 90% problema s kojima se suočavamo, nosimo sa sobom gdje god išli – njihovi stvarni uzroci leže u psihoemocionalnoj i duhovnoj dimenziji. Stoga, ne možemo pobjeći od sebe, jedino prihvatljivo jest suočavanje u vlastitom ritmu.

Životna iskustva i unutarnji svijet

Kad razumijemo i prihvatimo da su naša životna iskustva povezana s našim unutarnjim svijetom, možemo usmjeriti energiju na potrebne promjene i izgraditi novi i zdraviji odnos sa sobom. Ako ne znamo tko smo uistinu, ako ne možemo nositi i razumjeti svoj um i emocije, teško ćemo nositi i sve ono što oni donesu na površinu života. Integrative Coaching uči vještinama unutarnjeg i vanjskog razumijevanja, prihvaćanja i svjesnog upravljanja kako bismo izgradili život kakav želimo.

Za koga i kad je Integrative Coaching koristan?

+  bolje razumjeti sebe i upravljati svojim emocijama
+  bolje razumjeti odnose s drugim ljudima
+  razvijati novi komunikacijski jezik koji omogućuje prepoznavanje vlastitih potreba i težnji
+  osnažiti komunikaciju između tijela – uma – duha
+  imati kvalitetnije partnerske odnose ili pronaći odgovarajućeg partnera
+  razotkriti vlastita podsvjesna uvjerenja koja sabotiraju postizanje željenih ciljeva
+  osloboditi i pokrenuti vitalnu energiju i osvijestiti svoju
+  lakše donositi odluke i ostvarivati svoje ciljeve
+  biti smireniji i sigurniji u ulozi roditelja
+  podržati se u izazovnim životnim situacijama
sjena

Svatko ju nosi, svoju ne prepoznaje, a tuđu osuđuje - što je to?

Sve suprotnosti unutarnjeg svijeta čine konflikt, a njihovim prihvaćanjem i otpuštanjem nastaje integracija. Odgovor na pitanje iz naslova je sjena. Sjena se odnosni na dijelove naše emocionalne autonomije koje još nismo prepoznali i ona suvereno vlada našim životima. Čišćenjem emocionalnih naboja, uspostavlja se veza s unutrašnjim „Ja“ koji žudi za rastom i integracijom. Osobna snaga svakog čovjeka krije se iza njegove boli, a tek kada se suočimo s vlastitom sjenom, ostajemo zadivljeni koliko je upravo ona rješenje koje nas dijeli od naše najdublje istine. Razvijajući svijest i razumijevanje o razlici između prirodnih univerzalnih zakona i zakona koje je čovjek stvorio, pomaže oslobađanju od uvjerenja koja su posuđena i projicirana. To doprinosi osobnoj odgovornosti, slobodnoj volji i boljem razumijevanju svog pravog identiteta.

 

U srcu svakog čovjeka leži težnja ka cjelovitosti, blagostanju i nekom obliku vlastitog uspjeha. Ono dolazi kada je čovjek u skladnim odnosima sa svojom unutarnjom i vanjskom prirodom.

Razumijevanje psihoemocionalnih korijena bolesti

Neproživljene energije emocija često ostaju blokirane u tijelu sve dok ih ne prepoznamo i otpustimo. Spektar emocija koje mogu uzrokovati osobna i životna ogrančenja i bolesti je širok, a dolazi u različitim formacijama, intenzitetima i funkcijama u život osobe. Mogu uključivati negativne misli o sebi, osjećaj srama, straha, krivnje, niskog samopoštovanja, pohlepe, očaja, zabrinutosti, prijezira, ljutnje, ljubomore i sebičnosti. Fizičke bolesti se nerijetko javljaju kao unutarnji sukob koji traži da se izgradi most i uspostavi mir unutar sebe. Kao što simptomi imaju svoju svrhu, gotovo svaka bolest ima svoju funkciju u životu osobe. Bez ravnoteže uma, tijela i duha, jednostavno postajemo prisiljeni u nekoj fazi života preispitati svoj način življenja.

Origo pristup prihvaća da su duh i tijelo u jedinstvenom informacijsko-energetskom odnosu. I dok neriješeni unutarnji konflikti vode u jednom smjeru, razumijevanje da emotivna stanja utječu na tjelesne sustave mijenjajući njegove biokemijske procese, otvara mogućnost djelovanja u suprotnom pravcu i postizanje ravnoteže i cjelovitosti. Čišćenje toksičnih misli i emotivnih naboja koji ostavljaju tragove na fizičkom tijelu, mijenja značenje, ritam, ton i boju čitavog životnog iskustava čovjeka.

emocije_origo

Kako će Integrative Coaching utjecati na vaše odnose i život

Svatko ima skrivene dijelove ličnosti koje ne priznaje, a koji se u odnosima   zrcale. I zato, kako mijenjamo sebe, tako se mijenjaju i naši odnosi i naš život. Kroz Integrative Coaching savjetovanje, postiže se jasnije razumijevanje unutrašnjeg svijeta što otvara mogućnost za zdrav, ispunjen i dublji odnos sa samim sobom i s drugima. Kada se jasnoća manjih životnih iskustava stopi u jednu cjelinu, dolaze novi uvidi, a prelazak u iskreno traganje za mudrijom i bogatijom perspektivom, vodi do vlastite istine.

Sve počinje s vama

Unutarnja težnja i zadatak svake osobe je da u svom ritmu raste, razvija se, napreduje i prihvati sebe kao cjelovito biće. Ako se taj prirodni proces sprječava, obično isplivaju životni događaji i nejasnoće u raznim oblicima kako bi nas podsjetili da svi putevi vode suočavanju sa samim sobom. Spoznati središte sebe znači biti autentičan, slobodan i kreativan self, što je temelj za sve drugo u životu. Dopustiti sebi taj dio prava znači stati ispred straha i pokrenuti energiju za život kakav želite.

Dogovorite svoj prvi termin

Možete nas nazvati i klikom na +385 (1) 888-7269 ili nam pisati na mail: info@centar-origo.hr

USLUGA DOSTUPNA I ONLINE

Call Now Button