Klijenti o Origo Centru

Pročitajte iskustva o hidrokolnu i drugih usluga iz Origo prakse

Željka Udovičić Pleština

dramaturginja

Stres, brz i iscrpljujuć način života, brze dijete – sve su to čimbenici koji su me vremenom doveli do kroničnog umora, opstipacije pa i bolesti. Pokušala sam popraviti stanje različitim vitaminskim kurama, laksativima, čajevima … no sve je to donosilo tek privremene rezultate. A onda sam otkrila Origo centar za detoksikaciju tijela. Iako sam u Origo centar došla prije svega zbog problema opstipacije, jer pravilno funkcioniranje probavnog sustava jest osnov zdravlja, tamo sam otkrila važnost, ali što je najbitnije i efikasnost i ostalih tretmana za detoksikaciju koje taj centar nudi. Naime, laksativi su kako su tretmani odimcali postali prošlost, iako sam o njima bila ovisna, popravio mi se ten, smanjio umor, vratila snaga. Istovremeno, uz stručne savjete osoblja promijenila sam i prilagodila prehranu. I rezultat nije izostao. Zahvaljujući svemu tome moj se imunitet znatno popravio, imam i viška energije, a umor je nestao. Osim toga, važno je naglasiti da uspješnost terapija ovisi u mnogome i o atmosferi te osoblju centra. A Ivana i Valentina su ne samo stručne, već i iznimno ljubazne i ugodne pa uz njihovo znanje, pozitivnu energiju te ophođenje svaki posjet Centru doista ima terapeutski učinak ne samo na tijelo, već, što je jednako tako važno, i na duh. Njihova profesionalnost, individualni pristup i zainteresiranost omogućili su mi da se prepustim s povjerenjem te postanem njihov stalni «gost». Budući da puno putujem, koristila sam usluge raznih wellness centara i mogu reći da ovaj, Origo centar, svojom specifičnošću i kvalitetom definitivno osigurava uslugu na najvišoj razini. I to ne samo u hrvatskim, već u svjetskim okvirima.

 

Darija Ćurić

Zagreb
Bez problema s tjelesnom težinom, ali sa stalnim osjećajem nadutosti, manjka energije za sport i svakodnevne obveze i sna, ’težine’, dehidriranosti unatoč dovoljnom unosu vode, kao i zbog problema s kožom i dermatitisom odlučila sam doći u Origo centar za koji sam prethodno dobila preporuke. Najbolji potez za zdravlje u ovoj godini, definitivno. Oduševljenje je nastupilo već tijekom prvog hidrokolona, zbog sjajnog pristupa stručnog osoblja i neočekivanog vremena opuštanja uz razgovor o zdravlju probavnog sustava i samoj terapiji. Između ostalog, praktički trenutno sam postala svjesnija važnosti i povezanosti prehrane, probave i ‘dobrog’ osjećaja iznutra s onim što se vidi i djeluje izvana. Nestrpljivo sam čekala svaki sljedeći termin da vidim kako se poboljšanje razvija. Sam hidrokolon je zaista bezbolno, blagotvorno i oslobađajuće iskustvo! Doslovno sam odmah lakše disala, dan je bio ljepši, raspoloženje odlično, tijelo poletnije. Nakon svakog sljedećeg čišćenja tijekom za mene složene terapije, ovi rezultati su sve izraženiji! Ne kaže se bez razloga da su crijeva naš drugi mozak – ipak je to sustav koji proizvodi preko 90% serotonina i 50% dopamina koji se nalaze u našem tijelu,a savršeni sklad hormona i svega što putuje našim živčanim putevima omogućuje jasnu komunikaciju 'oba mozga' što bih nazvala srećom i čistim zadovoljstvom! Sad puno bolje spavam i osjećam se odmorno, imam zdraviji apetit, bolje i kvalitetnije se hranim bez da osjećam ‘težinu’, nadutost i napetost u području trbuha. Osim toga, tu je puno više energije što utječe na bavljenje sportom i svakodnevnim aktivnostima, koža (lica i tijela!) mi je čišća, sjajnija i gotovo bez tragova suhoće. Očito, što se događa iznutra odražava se izvana! Najvažnije od svega, ponavljam, iskreno osjećam pravo opće zadovoljstvo i sreću. Prostor centra je lijep i prostran i smirujućih mirisnih nota u zraku, te osigurava potpunu privatnost. Stručnjaci su vrhunski i izuzetno pristupačni, što vam uvelike olakšava svaku dvojbu oko dolaska u centar. Zaista toplo preporučam.

Ivana Dekanić

Zagreb

Neredovita i nezdrava prehrana te brz način života doveli su me do toga da sam imala zapetljaj crijeva – dugi niz godina borila sam se s kroničnim zatvorom. Niti nakon operacije stanje se nije poboljšalo. Svakodnevna nadutost i bolovi činili su me razdražljivom i otežavali su mi svakodnevni život, kako privatni tako i poslovni. Bolovi koje sam osjećala intenzivirali bi se što je dan više odmicao – ujutro bih se ustala ravnog stomaka, a pred kraj radnog dana osjećala sam iritirajuće bolove zbog nadutosti i zatvora. Osjećala sam se izgubljeno i bespomoćno. Tako sam i otkrila Origo centar – po osjećaju. Kada sam prvi puta došla uvjerila sam se da me osjećaj nije prevario – ugodna atmosfera, profesionalne i ljubazne djelatnice te stručno vodstvo doveli su me do toga da sam, uz njihovu pomoć, uspjela regulirati probavu, smanjiti nadutost, a bolovi su gotovo u cijelosti prestali. Beskrajno sam im zahvalna na svakom savjetu i preporuci! S povjerenjem ću im se prepustiti i svaki sljedeći put!

Dalibor Marić

dir. vegetarijasnkog restorana Vegehop

Obično se sjetimo nekog čišćenja kada se jako „onečistimo“. Ja sam htio biti malo „pametniji“ pa doći u Origo kao potpuno zdrav i prihvatiti proces čišćenja u prevenciji – da se ne bih „onečistio“. No, odmah nakon prvog tretmana hidrokolonom bilo mi jasno da nisam baš tako čist kao što sam mislio. Također se uspostavilo i da imam prekomjeran rast kandide, gljivice koja kada se previše razmnoži nije baš „prijateljski raspoložena“. Kako se kandida hrani šećerom, sve je bilo jasno, morao sam se razotkriti pred iskusnim terapeuticama i uređajem te priznati – Da, griješan sam, jeo sam puno slatkog i mislio sam da to nitko neće otkriti. No, naš probavni trakt zna sve tajne koje vrlo brzo razotkrije hidrokolon terapija.Kroz 3 mjeseca trajno sam skinuo 19 kilograma. Pratio sam upute terapeutica, u početku mi nije bilo lako na što sam bio i upozoren. Moj organizam se čistio, bio sam nervozan, no već nakon 15-tak dana sve je krenulo na bolje. Prošao sam program holističke detoksikacije, kombinirao sam tretmane i rezultati su postajali sve očitiji. Sada se osjećam odlično, lepršavo, dobio sam neku novu energiju i poglede, čak mi je i poslovno sve krenulo na bolje. Shvatio sam da sve veže jedno drugo i da kada sam ja čist, spokojan i zdrav sve se posloži. Žao mi je što nisam cijeli život tako živio, toliko mi je lijepo. Uistinu mi je drago da sam otkrio Origo i jako sam zahvalan osoblju na srdačnoj brizi i toplo ga preporučujem svima.

Rachel Sims

New York
I’ve been to the Origo Centar in Zagreb twice now and couldn’t be more grateful for their services. I’ve been suffering with Candida, Parasites, and Leaky Gut for about 10+ years and have been seeing a holistic doctor back how in the States for the past couple of months. However for the past 3 months I’ve been traveling Europe and needed somewhere to go to get some treatment. Multiple countries and couldn’t find anything until I came upon Origo Centar and I couldn’t be more happy that I did! The first time I went was for Hydrocolon Therapy and the second time I went was for another session of Hydrocolon Therapy and a Diagnosis session. From the moment I walked into the building everyone was incredibly sweet and made me feel right at home. Dealing with these kinds of issues can be hard when traveling and the people at Origo Centar were extremely accommodating, warm and understanding. They took the time to sit with me and really understand what I was going through before beginning treatment, and I know it all took longer than normal as I needed help with translations. Both the Colon Hydrotherapy treatments that I received were handled with exceptional care, and the Diagnosis session was incredibly thorough and really helped me to understand my body, the next steps I need to take in my cleanse and how much progress I’ve made. To the people at Origo Centar, THANK YOU. I can’t tell you how much your kindness and support has helped in my healing journey while I’ve been away from home.

Amy Abrams

Author, Journalist and Communications Consultant
Ivana is a gifted healer and well-trained hydrotherapist. While she is an expert in natural healing, she is also authentically caring, compassionate and fully dedicated to her patients. I feel blessed to find her and compelled to share how thrilled I am with her services. She is at the forefront of health care as traditional medical approaches do not serve the whole client. My personal experience and much research reveals a better modality that encompasses physical, emotional and spiritual well-being. I have had six sessions with her and I am now – truly and completely – a different person! I have more energy, clearer thinking, elevated positivity and an enhanced sense of general well-being. This is a MAJOR transformation. I envision her as my angel on Earth. I wish you – and yours – the same transformative experience.

Ivana

Psihologinja, Zagreb
U današnjem, „modernom“ životu, u kojem satima sjedimo uz računalo, jedemo u hodu, jurimo od kuće do posla nastojeći u mislima pobrojati jesmo li sve obavili, stres nam se lako privuče. Privukao se tako i meni, i zaskočio me odjednom. Nastojeći pomoći sama sebi, a time i svojoj obitelji, čitajući knjige i pretražujući Internet u potrazi za savjetom ili nekim korisnim putokazom, „naišla“ sam na Origo. Prvi specijalizirani centar za detoksikaciju tijela u Hrvatskoj. „Možda pomogne“ – bila je moja prva misao. Od tada do danas prošlo je nešto manje od godinu dana. Origo je postao moj prijatelj i pratitelj, pomoćnik i savjetnik. One kojima kažem da idem u Origo uglavnom zanima zašto tamo odlazim, kako sam se na to uopće odlučila i koliko to košta – pa evo redom. Prvi puta sam došla u Origo kao pratnja svojoj majci koja se, suočena sa zdravstvenim problemima a koji su zabrinuli cijelu našu obitelj, hidrokolon terapijom željela pripremiti za bolničke pretrage koje su trebale uslijediti. Pomalo neobično, a ipak vrlo ugodno okruženje i iznimno drage i ljubazne djelatnice centra potakle su me da sa sobom kući ponesem prospekt i proučim detaljnije što sve Origo nudi. U tjednima koji su uslijedili, liječničke pretrage pokazale su da je kod moje majke riječ o vrlo teškoj i ozbiljnoj bolesti koja je godinama polako ali sustavno napredovala – a znakovi, iako su postojali, nikome od nas u obitelji nažalost nisu bili čitljivi ni prepoznatljivi. Prognoze su bile vrlo loše. Mi, obitelj, „zbili smo redove“ i odlučili pokušati učiniti sve što je u našoj moći da pomognemo, iako ne znajući zapravo ni sami odakle krenuti. I tada sam došla u Origo po drugi put, s tisuću pitanja, preplašena, zabrinuta ne samo za majčino već i za svoje zdravlje. Počela sam učiti i prenositi naučeno ostalim članovima obitelji. Krenuli smo mijenjati naše prehrambene, zdravstvene, svakodnevne životne navike, počeli smo razmišljati o onome što i kako radimo u prvome redu sami sebi. Uz stvaranje novih životnih navika, ja sam započela i s tretmanima detoksikacije – isprva je to bio hidrokolon, pa aquadetox, a onda sam malo po malo isprobala i tretmane masaža. Sasvim jasno sam na samoj sebi vidjela koliko mi dobra čine ti tretmani – osjećala sam se smirenije, opuštenije, bolje, sretnije, poletnije. Zavoljela sam ih toliko da danas dolazim u Origo gotovo redovito, na svoj „tjedni ritual zdravlja“. Ponekad to bude samo masaža stopala, ponekad tretman cijeloga tijela u trajanju od dva i pol sata, no svaki od njih podjednako me veseli i u svakome uživam znajući da mi čini dobro. Je li skupo? Ne mora biti. Origo nudi brojne pogodnosti, akcije, pakete, prigodne popuste, poklon-tretmane – a ja sam, kao i većina žena danas, majstor u kombiniranju pa vještim odabirom ponuđenih mogućnosti uvijek budem „na dobitku“. Po prirodi sam vedra osoba i biram okruženja koja su meni slična, a izbjegavam ona tmurna, turobna, „negativna“. Činjenica da u Origo dolazim s veseljem, redovito, već mjesecima govori da nije riječ samo o tretmanima koji mi pomažu, već i o cjelokupnom pozitivnom okruženju centra koje krasi ne samo znanje i profesionalnost, već i vedrina kakve bismo danas svi češće voljeli susretati.
Call Now Button