Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Prihvaćanje uvjeta korištenja

Hvala što ste posjetili ovu stranicu!

Ovi Uvjeti korištenja primjenjuju se na sve korisnike ove stranice. Korištenjem ove stranice slažete se pridržavati i biti obvezani ovim Uvjetima korištenja.

Pri svakom posjetu našoj stranici smatramo da se u potpunosti slažete s ovdje navedenim uvjetima. Ako se ne slažete s navedenim uvjetima molimo Vas da ne koristite ovu internet stranicu.

Promjena uvjeta korištenja

Zadržavamo pravo da s vremena na vrijeme modificiramo, proširujemo ili skraćujemo ovaj dokument. Stoga, savjetujemo korisnike da s vremena na vrijeme ponovo pročitaju informacije sadržane u uvjetima korištenja, a kako bi ostali informirani o eventualnim promjenama.

Izjava o ograničenju odgovornosti

Internet stranice na domenama centar-origo.hr , holisticka-detoksikacija.hr, detox.hr, u daljnjem tekstu: stranice ili Stranice, vlasništvo su Origo Centra d.o.o., Franje Dursta 16, 10000 Zagreb (u daljnjem tekstu: Origo Centar ili vlasnik), prihvaćate sva aktualna pravila korištenja, sa svim izmjenama i dopunama donesenim od strane vlasnika u bilo koje vrijeme i bez prethodne najave.

Dijelovi ovih stranica koji govore o bolestima, tegobama i stanjima ne sadrže potpune medicinske informacije i sačinjene su kao dodatak, a ne kao zamjena za stručnost, znanje i vještinu procjene medicinskog osoblja koje brine o bolesnoj osobi, niti kao preporuka za bilo koji određeni program liječenja. Holistička detoksikacija i srodne teme unutar kojih su ponuđene preporuke i/ili recepture i/ili tretmani u svrhu poboljšanja kvalitete života nisu zamjena za uobičajenu medicinsku terapiju, liječenje niti savjete Vašeg liječnika. Autor se obvezuje u najkraćem mogućem roku ispraviti svaku nenamjernu pogrešku koja bude primijećena, ili na koju mu je ukazano.

Niti jedna bolesna osoba ne bi smjela koristiti informacije sadržane na ovoj web stranici za dijagnosticiranje ili liječenje zdravstvenog problema ili bolesti bez konzultacije sa za to kvalificiranim medicinskim osobljem. Sadržaj ovih stranica koristite na vlastitu odgovornost.

Ovdje ponuđene usluge podrazumijevaju primjenu preventivnih mjera u svrhu očuvanja i poboljšanja općeg stanja organizma. Takve usluge i/ili preparati nisu liječenje, nego se smatraju podrškom općoj dobrobiti čovjeka. Ponuđeni preparati i usluge ne protive se konvencionalnoj medicini i nisu zamjena za uobičajene liječničke tretmane. Svi navedeni podaci na ovim stranicama su isključivo edukativne svrhe. Također, sve informacije, navodi i sadržaj stranice imaju nastojanje da očuvaju tradicionalni kulturni nauk. Naš cilj je pripremiti vas i educirati tako da aktivno sudjelujete sa svojim liječnikom zdravstvene zaštite u svom zdravlju.

Sav sadržaj stranice ni u kom se slučaju ne smije tumačiti pokušaj dijagnosticiranja ili kao tretman za bilo kakve zdravstvene tegobe ili stanja. Posavjetujte se sa svojim liječnikom u vezi vašeg liječenja bilo koje bolesti.

Mišljenja iznesena u pojedinim člancima su oni od autora, a ne nužno od uprave. Ne preuzimamo nikakvu odgovornost o tome na koji ćete način Vi koristiti informacije na našim stranicama. Uvijek se morate savjetovati s vašim terapeutom odnosno liječnikom prije početka bilo kojeg tretmana, kao i ako imate pitanja, nejasnoća ili želite saznati više informacija o Vašem medicinskom problemu. Opisi proizvoda na tekstovima i publikacije nisu medicinski savjeti kao ni savjeti za postavljanje dijagnoze, terapije Vaših problema ili načina upotrebe pojedinih proizvoda.

Korisnici preuzimaju odgovornost za svaku štetu koja je posljedica njihovih aktivnosti koje nisu u skladu s prethodno navedenim, kao i za drugu vrstu štete koja bi iz toga mogla proizaći.

Ne snosimo nikakvu odgovornost za točnost ili starost informacija koje možete pronaći na ovim stranicama.

Izjava o autorskim pravima

Sadržaj ovih stranica zaštićen je autorskim pravima. Svi zaštitni znaci, uslužni žigovi i nazivi su autorska prava njegovog vlasnika. Svaka neovlaštena upotreba tekstualnih, fotografskih i ostalih materijala predstavlja povredu Zakona o autorskom pravu i srodnim pravima. Sadržaj ovih stranica vlasništvo je autora stranice, osim ako nije drugačije navedeno.

Fotografski materijal koji se nalazi na ovim stranicama, preuzet je sa servisa Shutterstock servisa za kupnju fotografija te besplatnih servisa za fotografije i koriste se uz poštivanje općih uvjeta korištenja. Za svaki tekst, koji nije vlasništvo autora, naveden je izvor s kojeg je materijal preuzet i/ili je stavljena poveznica na izvor. Sadržaj koji nije vlasništvo autora, stavljen je uz odobrenje autora (ako je autor poznat) sadržaja i na njegov zahtjev će biti povučen sa stranica.

Ne možete modificirati, koristiti ili prenositi informacije u bilo kakve komercijalne svrhe, niti možete uklanjati bilo kakve obavijesti s tih informacija koje se odnose na autorska prava ili vlasništvo. Suglasni ste da ste odgovorni spriječiti bilo kakvo neovlašteno kopiranje materijala te osigurati da se svi zaposlenici i dobavljači u vašoj organizaciji pridržavaju tih ograničenja.

Molimo da se sadržaj ne prenosi dalje bez dozvole koju u bilo kojem trenutku možete zatražiti putem info@centar-origo.hr . Preneseni sadržaj moguće je koristiti nakon odobrenja, uz navođenje izvora i autora teksta i slike.

Zaštita privatnosti

Osobne podatke koje nam proslijedite korištenjem ovih stranica, odnosno interaktivnim formama za prikupljanje podataka koje se nalaze na ovim Stranicama (newsletter i sl.), koristit ćemo isključivo u skladu s dalje navedenim odredbama. Ostalu komunikaciju ili materijale koje nam pošaljete, kao što su pitanja, komentari, prijedlozi i sl. nećemo tretirati kao povjerljive i kao one s kojima se ne može slobodno raspolagati.

U slučaju da nam putem interaktivnih formi za prikupljanje podataka koji se nalaze na našim stranicama šaljete osobne informacije, kao što su Vaša adresa, telefonski broj, e-mail adrese i slične identifikacijske informacije, sve vaše podatke čuvat ćemo u skladu s ovim dokumentom o zaštiti privatnosti. Vaše podatke nećemo javno dijeliti niti ustupati trećim osobama, nećemo ih učiniti dostupnima javnosti i služit će za zaštitu i u svrhu našeg poslovanja.

Vaše osobne podatke dobivene putem interaktivnih formi za prikupljanje podataka koji se nalaze na ovim stranicama, možemo koristiti da bismo Vas povremeno obavijestili o novostima i promjenama koje se tiču naših usluga i poslovanja. Najstrože je zabranjeno korištenje i upisivanje tuđih osobnih podataka.

Linkovi na stranice trećih strana

Ova stranica može sadržavati linkove na druge web stranice kojima upravlja treća strana. Budući da nemamo kontrolu nad internetskim stranicama trećih strana, nismo odgovorni za dostupnost tih web stranica i ne prihvaćamo i ne snosimo odgovornost za sadržaj, oglašavanje, usluge, proizvode ili druge materijale dostupne na takvim web stranicama , Origo Centar neće biti odgovoran, izravno ili neizravno, za bilo kakvu štetu ili gubitak prouzročen oslanjanjem na bilo koji sadržaj, oglašavanje, usluge, proizvode ili druge materijale dostupan od takvih web stranica. Ovi uvjeti korištenja ne primjenjuju se na Vaše korištenje web stranica trećih strana; Vaše korištenje tih web stranica podložno je uvjetima i pravilima vlasnika tih web stranica.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakvih pitanja u vezi ovih Uvjeta korištenja, kontaktirajte nas na info@centar-origo.hr

Info

Vlasnik Pavičić Ivana
Sjedište Franje Dursta 16, Zagreb