Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Healing Bag - instant rješenje za brzi povratak ravnoteže

Healing Bag je mala tradicionalna sjevernoamerička Indijanska torba koja je obično sadržavala nešto od biljnog, životinjskog i mineralnog kraljevstva te poneke stvari koje bi čovjek skupio tijekom života, a koje su za njega od velikog značaja. Različite biljke drago kamenje, korijenje, perja i sl., u svojoj „lijek torbi“, Indijanski čovjek je uvijek nosio uza sebe, najčešće oko vrata, vjerujući da mu čini dobro te da ga čuva od bolesti i negativnih stanja.

Tijekom života, torba je Indijancu pružala pomoć za brza rješenja u zahtjevnim situacijama i kao podsjetnik da nikada ne zaboravi tko je te na potrebe koje kao biće ima. Kad god bi se ukazala potreba, pomoć u vodstvu, ozdravljenju i zaštiti te za održavanje svog osobnog sklada na fizičkom, emocionalnom, mentalnom i duhovnom nivou, posegnuo bi za svojom torbom. Indijanski narod, vjerovao je da tako jačaju svoje lovačke sposobnosti, raznorazne vještine te da im donosi pomoć u vrijeme nepovoljnih uvjeta i sprječavanju neprijateljskog napada.

Suština Indijanske „lijek torbe“, bila je sadržana energija koja predstavlja osobu, a čijim bi stvaranjem, svaki nivo bića imao dovoljno resursa za iscijeliti samog sebe. Nošenje u području srca imalo je snažnu simboliku za Indijanca, podsjećalo ga je tko je, na njegovu autentičnost i važnost brige o vlastitom biću.

Healing Bag suvremenog čovjeka

Danas se često susrećemo s nedostatkom resursa u raznim područjima života, često nedostaje vjere, volje i vremena za pomoći sebi, često prednost i važnost dobiva posao, obaveze i sl. nego mi sami, obitelj ili prijatelji. Indijanac je vjerovao da sve kreće od pojedinca, te da ako je on dobro, da će biti dobro i drugima u zajednici. Mudrost i snaga koju je posjedovao njegov narod, tjerala ih je da neprestano teže pronalasku raznih načina kako prepoznati i pomoći sebi te povećati svoje sposobnosti.

Tijelo će uvijek dojaviti kada nešto nije u redu. Zanemarivanjem i guranjem tih znakova pod tepih, oni postaju jači te izlaze na drugom kraju tijela i u drugom obliku. Sve to je stres za organizam, a čovjek ga itekako osjeća. Ove pojave doživljavamo svi, one su glas našeg tijela, naši zahtjevi i potrebe, dok s druge strane ako se oglušujemo, narušavaju kvalitetu života. Zato je potrebno na njih obratiti pažnju jer vremenom dovode do fizičkih i emocionalno-mentalnih tegoba i zbroja svega što je ikad bilo zanemarivano. Briga o zdravlju dok ga imamo nije tako složena. Znamo li slušati svoje tijelo, djelovati na vrijeme i zadovoljiti svoje potrebe, tada znamo i što treba činiti.


Program Healing Bag je program s instant rješenjem za brzi povratak ravnoteži tijekom stresnijih i zahtjevnih perioda za osobu i njen organizam. Teži prevenciji, sluša i pridaje pažnju specifičnim potrebama osobe i njenim životnim izazovima, a djelovanjem i zadovoljavanjem tih potreba, sprječava stanja opterećenosti ili istrošenosti te vraća sustav u skladno stanje.


Program Healing Bag je SOS pomoć u svim situacijama i periodima gdje prijeti, vidno se narušava ili nestaje granica između zdravog života i trenutačnih životnih izazova i situacija. Zadatak mu je u što kraćem vremenu pripremiti osobu, energizirati, olakšati joj i omogućiti nesmetano funkcioniranje do završetka izazovnog perioda. Podiže energiju kako bi se osoba uspješno nastavila baviti obavezama ili u periodima kraćih pauza, predviđenih za oporavak gdje osoba nema dovoljno vremena za potpuni oporavak.

Program je koncipiran da zadovolji specifične potrebe kod osoba;

Kako?

Program se zasniva na specifičnim potrebama, stoga ne postoji onaj koji odgovara svima. Tijekom uvodnog razgovora, određuju se prioriteti te vođeni njima, kreće se prema rješenju i postizanju veće fizičke, emocionalno – mentalne i duhovne spremnosti.

U skladu s potrebama osobe, program Healing Bag može trajati od minimalno jednog do četiri dana i/ili dolaska. Dobrobit ovakvog intenzivnog programa osjeća se još za vrijeme njegova trajanja; djeluje brzo, vraća energiju, misli postaju jasnije, tijelo se regenerira, vraća se osjećaj unutarnje ravnoteže, a osoba postaje spremna za nove životne poduhvate. Posegnite za svojom Healing Bag“, spriječite neželjena stanja i tegobe, posvetite se sebi na vrijeme i u najkraćem vremenu postignite maksimalni reset!

Imate li pitanja ili želite započeti s Vašim programom Healing Bag - kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas