Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Different Anti-aging Path

Proces starenja počinje rođenjem, a nakon 35-te godine ovisno o životom stilu i navikama osobe, znatno se ubrzava. To se prvenstveno događa iz razloga što se u tom periodu života organizam brže troši nego li se obnavlja i pomlađuje, što često rezultira da osoba izgleda starije nego što kronološki to uistinu i je.

Starenje se ne može spriječiti, ali se itekako može utjecati na sprječavanje ubrzanog starenja. Zbog toga, srednja životna dob za mnoge je poprilično izazovno vrijeme, međutim shvatimo li što se tada u našim tijelima događa, dobivamo priliku prevenirati i utjecati na stanja koja vode ubrzanom starenju te pomladiti svoj izgled izvana i iznutra.

Suočeni s ubrzanim starenjem

Starenje je prirodan proces na čije ubrzanje utječu brojni vanjski i unutarnji čimbenici. Zajedničko djelovanje tih čimbenika uzrokuje niz promjena na stanicama, organima, koži, obliku tijela, unutarnjem osjećaju, ukupnoj vitalnosti i naposljetku zdravlju. Zbog nakupljanja otpadnih tvari, ljudske stanice brže bubre i pucaju, brže se rađaju nove kako bi ih zamijenile, a sve to troši snage organizma i skraćuje životni vijek. Slobodni radikali utječu na stvaranje kiselog otpada u organizmu, kojeg tijelo nastoji eliminirati sustavom za samočišćenje. Međutim, životni stil je veliki kradljivac energetskih zaliha čime čišćenje postaje nedostatno za sprječavanje ovog ubrzanog mehanizma starenja. Vremenom, tijelo nema kamo s otpadom te ga pohranjuje u kosti, zglobove i tkiva kako bi rasteretio krvožilni sustav i nastavio brinuti o vitalnim funkcijama.

Sve što se događa na nivou stanice, događa se i na nivou tijela.

To zahtjeva brže dijeljenje stanica, što utječe na stanje i dužinu telomera i receptore za stvaranje enzima telomeraze koji je odgovoran za održavanje telomera. E. Blackburn je slikovito usporedila telomere s pojačanim završecima na vezicama za cipele, koji ih štite od raspadanja. Telomeri su zaduženi da štite kromosome od oštećenja i osiguravaju uredno funkcioniranje tijekom niza staničnih dioba, a naziva ih se i kromosomskim satom. U stanicama gdje nedostaje enzima telomeraze, telomeri se skraćuju te nakon 50 do 90 dijeljenja dolazi do njihove istrošenosti , prestanka dijeljenja i smrti stanice. Bez ovog dijeljenja ne bih postojao život. Postaje jasnije, što je više stanica koje se ne dijele, više su vidljivi znakovi starosti. Međutim, čovjek može utjecati na ovo stanje, može usporiti proces starenja, produžiti vijek svojim stanicama, smanjiti njihovu toksičnu opterećenost i duže zadržati svoje zdravlje, sklad i ljepotu.

Izaberite drugačiji put

Jedini način da se produži mladenački izgled je da se djeluje iznutra. Anti-aging program u svom pravom smislu znači produžiti život. Produljivanjem života svojih stanica, produžujemo svoj vlastiti, a uz to duže zadržavamo lijep i zdrav izgled. Osnovni fokus programa Different Anti-aging Path je unaprijediti fizičko zdravlje i izgled, povećati vitalnu energiju i unutarnje zadovoljstvo. Kroz program se pomaže tijelu da se oslobodi toksičnog otpada, povrati unutarnju ravnotežu i osiguraju željeni rezultati - izvana i iznutra. Ovo je mudar put, svjesno biranje i ne pristajanje na polovične rezultate.

Program je namijenjen i ženama i muškarcima iznad 35 godina starosti koji su zabrinuti zbog ubrzanog procesa starenja te žele na prirodan način postići unutarnju ravnotežu i poboljšati svoj vanjski izgled.

Individualni pristup omogućuju maksimalnu prilagodbu osobi i njenom stanju, što je posebice važno kada se radi o hormonalnim promjenama koje utječu na unutarnje stanje osobe i važan su čimbenik koji ubrzava starenje. Djelovanjem na staničnoj razini, uklanjanjem pospremljenih štetnih tvari, organizmu se vraća prirodna ravnoteža što se prvotno vidi kroz pozitivne promjene na koži i osjeća kroz veće unutarnje zadovoljstvo. Samim tim, osoba se osjeća motiviranijom, te postaje aktivnija, više se kreće, zdravije se hrani, postepeno dolazi do promjena u životnom stilu što sve zajedno osigurava rezultate bolje nego što je osoba u početku očekivala.

Birate li drugačiji put, prednosti su velike – visoka učinkovitost, rezultati su izvana i iznutra, potpuno je prirodan i bez štetnih nuspojava.

Povratak ljepote, vitalnosti i životne strasti

Prvi korak za krenuti drugim putem započinje prikupljanjem informacija, na čijoj osnovi se izrađuje individualizirani detoksikacijski plan uz ritam koji najviše odgovara vašem životnom stilu. Ima mogućnost prilagodne te zahtjeva minimalne uloge i korekcije u svakodnevici od strane osobe.

Nakon programa osoba dobiva jasne upute o uređivanju vlastitog ciklusa detoksikacije i retoksikacije kojim će moći jednostavno pratiti i održavati postignute rezultate na svakodnevnoj razini uz najviši nivo energije. Napravite promjenu koja vas potiče da živite punim plućima u svojim najboljim godinama!

Želite li zaustaviti ubrzano starenje i započeti s Vašim programom Different Anti-aging Path - kontaktirajte nas.

Kontaktirajte nas