Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Programi

Bilo da tražite unaprjeđenje zdravlja, oslobađanje od stresa, podršku u postizanju svojih ciljeva ili jednostavno bijeg od svakodnevice - u Origu pružamo veliki izbor programa za postizanje željene pozitivne promjene

Core programi i tretmani

Detoksikacija je najprirodniji i najučinkovitiji postupak za poboljšanje zdravlja, izgleda i unutarnjeg osjećaja. Oslobađa od toksičnih zaostataka, vraća tijelo, um i duh u uravnoteženo stanje te podržava i jača vlastite snage za čišćenje, regeneraciju i oporavak.

Popularni individualni programi

Programi holističke detoksikacije pozitivno utječu na cjelokupno stanje osobe, saniraju toksična oštećenja te pružaju mogućnost svjesnog i aktivnog sudjelovanja u unaprjeđenju vlastitog zdravlja i kvalitete života. Svi programi izrađuju se individualno prema Vašim specifičnim potrebama.

Zdravstveni turizam

Želite li cjelovite rezultate, stručnost na području detoksikacije, visokokvalitetnu uslugu, provjerene prirodne metode i drevne tradicionalne tehnike – neka Vaš izbor bude Origo Centar!

Uz holistički pristup i specijalizirane detoksikacijske programe, unaprijedite zdravlje tijela, uma i duha. Krenite na put obnove, osjetite snagu sveobuhvatne detoksikacije, prepustite se i uronite u oazu mira i regeneracije.

Saznajte više

Korporativni program

Geronimo – program uz koji rastu poslovne prilike.

Specijalizirani program koji dokazuje da je briga o zdravlju i zadovoljstvu zaposlenika i poslovnih partnera u proporcionalnom odnosu s poslovnim uspjehom!

Provjerite što je to što nedostaje i pratite razliku.

Saznajte više