Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Masaže

Zaboravite na brige i vrijeme, uzmite svojih zasluženih sat vremena za reset i osvježenje - dođite na masažu!

Kada terapeut svojim dodirom pokrene i pročisti tijelo svih negativnih učinaka, tijelo se instinktivno budi, prolazi kroz proces regeneracije te se jača osjećaj samopoštovanja što ponekad može biti ključno za postizanje poboljšanja na bilo kojem području života.

Pod utjecajem masaže tijelo se brže obnavlja, štetne tvari se uslijed poboljšanja krvne i limfne cirkulacije olakšano izlučuju, te se otpuštaju nakupljene napetosti u mišićima te rezultira smanjenjem ukupnog stresa na organizam što osobu čini smirenijom, a time i produktivnijom.

Masaža je najstariji i potpuno prirodni oblik očuvanja zdravlja te donosi brojne pozitivne učinke na čitavo psihofizičko stanje osobe. Snaga dodira ima iscjeljujući i blagotvoran učinak na cijeli sustav i poboljšanje svih funkcija, probave, mišićnog tonusa te izgleda kože. Masažom se djeluje i na suptilnije razine, te se postiže veća razina zadovoljstva i popravlja se ukupno raspoloženje, mijenja se odnos prema sebi i vlastitom tijelu što šalje poruku ugode u najdublje dijelove bića.

Vrste masaža

ZA DJECU

ZA TRUDNICE

MEDICINSKA

KLASIČNA

SPORTSKA

ANTICELULITNA

ANTISTRES

INTUITIVNA AROMATERAPIJA

AROMAMASAŽA LICA, VRATA I DEKOLTEA

AROMAMASAŽA GLAVE, VRATA I RAMENA

BODY & SPIRIT

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin