Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Individualni tretmani - spoj zdravlja i ljepote

Provodite li većinu vremena sjedeći i u zatvorenom prostoru, osjećate li da vas nagriza stres, a vanjski simptomi i izgled vam govori da je vrijeme da nešto poduzmete? Origo tretmani imaju samo jedan fokus – pobrinuti se za poboljšanje vašeg sadašnjeg stanja, obnoviti vas, napuniti baterije i vratiti vas na životnu stazu u punoj snazi!

Tretmanima se uspješno uklanjaju simptomi nastali kao posljedica suvremenog načina života, prekomjerne tjelesne težine, stresa, ubrzanog starenja, poremećaja cirkulacije, poremećaja probave i metabolizma, migrene, kroničnog umora, alergija, emocionalno-mentalnih poremećaja, hormonalnih poremećaja, astme, raznih oblika reumatizma i nesanice.

Baziraju na tradicionalnim tehnikama i prirodnim preparatima koji spajaju zdravlje te unutarnju i vanjsku ljepotu u jedno. Kroz dolje navedene tretmane dolazi do unaprjeđenje zdravstvenog stanja, pružaju njegu tijelu izvana te vraćaju tijelo, um i duh u skladno i uravnoteženo stanje. Namijenjeni su svima koji žele poboljšati kvalitetu svog života i trenutnog psihofizičkog stanja. U ponudi se nalazi veliki izbor različitih tretmana koji su ciljano usmjereni na specifične potrebe. Javite nam se, pomoći ćemo Vam pri odabiru tretmana koji će najbolje odgovarati vašem stanju i vašim potrebama.

NIKITI TRETMAN

RAINDROP - LAKOTA TEHNIKA

VITAFLEX TEHNIKA

TOTSI TRETMAN

WAPI THERAPY

TURTLE SHELL

HINA & AAL

DESCENT IN THE WELL

PEACEFUL MIND

ORIGO - VISIT EAGLE

LEOTIE WAKANDA

SUNDANCE

OLD CHEROKEE SKILLS

TERMOAROMA PURIFICATION

HOPI CLEANSE

AQUA DETOX MEDICAL

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin