Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Geronimo

Motivirani i zadovoljni ljudi s jasnim i ambicioznim ciljevima, temelj su uspješnih poduzetničkih organizacija! Želite li kvalitetno, a u istom trenutku opuštajuće druženje s Vašim poslovnim partnerima ili želite generalno čišćenje i stvaranje novih vrijednosti u tvrtki na pravom ste mjestu! Program Geronimo dokazuje da je briga o zdravlju i zadovoljstvu zaposlenika i poslovnih partnera u proporcionalnom odnosu s poslovnim uspjehom!

Modernom pojedincu nedostaje kretanja, pod stresom je, ima narušen bioritam, često je sklon brzoj prehrani, radi i živi u zagađenom okolišu, osuđen je na brz tempo, gužvu i buku, a kao takav ne može se usredotočiti na posao niti može dati najbolje od sebe. S druge strane, opušten i zdrav čovjek je produktivniji, zadovoljniji, uspješniji te se može nositi sa zahtjevnim radnim zadacima. Uz to, istraživanja govore da uspješne tvrtke svoje najbolje poslove sklapaju u opuštenoj atmosferi!

Cilj Geronimo programa

Vidio sam da u svakom velikom pothvatu nije dovoljno da čovjek ovisi samo o sebi
- Isna-la-wica (Lone Man), Teton Sioux

Biti poput Geronima, znači posjedovati mudrost, snagu, snalažljivost, poduzetnost, hrabrost, vjeru i odlučnost – jednom riječju, sve što je potrebno za uspjeh!

Legenda o Geronimu ukorijenjena je u stvarnim djelima njegove hrabrosti i odlučnosti, zbog čega je postao najslavniji Apache koji se istim žarom borio do samog kraja. Jedan od časnika američke vojske, izjavio je da je hvatati Apachea, standardnim taktikama, isto što i loviti jelena s punim orkestrom limenih glazbala.

Nijedna te puška neće moći ubiti. Izvadit ću svaki metak iz pušaka Meksikanaca, ostat će u njima samo prah, i vodit ću svaku od tvojih strijela
- Geronimova vizija

Od tog dana Geronimo je vjerovao da ne može poginuti od metka, na tome se i temeljila njegova hrabrost u bitkama. Većina plemena Chiricahua priznaje da je imao gotovo nadnaravne moći: neupitnu sposobnost predviđanja neprijateljskih pokreta i ishoda bitki.

Također, Geronimo nije znao rukovati oružjem iako je nosio pušku uz sebe, ali je svoje ljude dobro naoružao najsuvremenijim oružjem koje je postojalo, a vjeruje se da ju u tome ležala njegova snaga i mudrost. Kada su Geronimu ukinuli slobodu bio je inspiracija mnogima rekavši kako sloboda u njemu zauvijek živi. U to doba, slikao je izrađivao rukotvorine sa svojim potpisom i prodavao ih te tako pokazao snalažljivost, poduzetnost i unutarnju snagu čak i u tim najtežim trenucima.

Biti mudar,
donositi prave odluke
u pravo vrijeme
uz hrabrost i odlučnost –
moguće je.
Uz vjeru,
čist i jasan um,
i tijelo
koje ih može pratiti.

Što donosi Geronimo

Za sva dodatna pitanja stojimo na raspolaganju, kontaktirajte nas. Rado ćemo pomoći pri odabiru i izradi Vašeg Geronimo programa koji će najviše odgovarati Vašim potrebama i potrebama Vašeg tima te polučiti najbolje rezultate.

Kontaktirajte nas