Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Inicijalni pregled – procjena stanja

Detoksikacija je mnoge potaknula da započnu s novim stilom života, da se više posvete sebi te da poboljšaju svoje zdravlje. Želimo li biti zdravi i produktivni, nužno je pomiriti razlike između suvremenog života i načina života prije, sanirati nastala toksična oštećenja te uskladiti stil života s podržavajućim prirodnim ciklusom detoksikacije i retoksikacije. Međutim, da bi se postigao maksimum, važno je razumjeti mehanizme detoksikacije, slijediti određena pravila i odgovarajući detoksikacijski plan.

Prije nego se započne proces čišćenja bilo kojom od terapijskih metoda, važno je utvrditi početno stanje, kako bi se:

Procjenom početnog stanja, otkrit će se čimbenici koje negativno utječu na vaše stanje te će vas se usmjeriti i pojasniti na koji način detoksikacija vama može polučiti najbolje rezultate.

Pri procjeni koristimo suvremenu tehnologiju koja precizno utvrđuje biofizička obilježja i omogućuje jasan uvid u trenutačno psihofizičko stanje osobe. Kroz analizu, razgovor i prilagođene upitnike i grafikone izdvaja se i dobiva piramida prioriteta koja prikazuje na kojim područjima je najpotrebnije započeti proces detoksikacije.

Fokus holističke detoksikacije uvijek je na identifikaciji i rješavanju temeljnog uzroka problema. Detoksikacijski plan je usklađen sa specifičnim potrebama osobe te osigurava brže rezultate i pruža jasan putokaz kroz svaki korak. Prethodno učinjenim analizama, mjerenjem toksične opterećenosti te određivanjem ciljeva, prioriteta, razina, intenziteta i stupnjeva čišćenja uz sustavno praćenje i korekcije, obilježja su pravilnog i sveobuhvatnog detoksikacijskog procesa. Izuzetna prednost procjene stanja je u tome što služi kao temeljni putokaz u postavljanju najefikasnijeg plana prilagođenog pojedincu te za utvrđivanje prioriteta i tijeka čišćenja koji najbrže dovodi do željenih rezultata.

Najvažnije je djelovati tamo gdje postoji potreba.

Rezervirajte Vaš termin