Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Nature Gifts

Čudesne prednosti prirodne morske soli, snage aromatičnih i baznih ulja, vodi bez koje nema života te ljekovitosti meda i maslinovog ulja - upotpunjavaju svaki proces čišćenja, a njihovo zajedničko djelovanje pruža višestruku dobrobit.

Jedno od najvažnijih pravila detoksikacije glasi; ako se s jedne strane čišćenje potiče, s druge putevi moraju biti prohodni. Zato, pri svakom procesu čišćenja, fokus je na pravilnoj pripremi i osiguravanju uvjeta za neometano izbacivanje štetnih tvari. U suprotnom, to izgleda kao da tijelo istovremeno dobiva dvije različite upute o tome što treba raditi, jasno to ide u pravcu konflikta, koji bi se osjetilo kao nagli pad energije, svrbež kože, nemir, razdražljivost i sl. S druge strane, kada se koži, eliminacijskom kanalu, omogući izbacivanje štetnih tvari, ono djeluje usklađeno i u potpunosti s lakoćom prihvaća svoju prirodnu funkciju.

Od drevnih civilizacija pa sve do danas, sol se koristi u terapijske svrhe. Piling uz pomoć kristala soli, koji obiluje mineralima potrebnim organizmu za normalno funkcioniranje, osim čišćenja površinskog sloja, obnavlja kožu te se istovremeno pospješuje apsorpcija minerala i hranjivih tvari. Služi i kao priprema za veću upijajuću moć sastavnih aromatičnih ulja. Sve što se stavi na kožu za nekoliko trenutaka nalazi se s druge strane kože, pa je tako za aktivaciju dubinskog čišćenja zaslužan spoj aromatičnih ulja smreke, ružmarina, lavande i paprene metvice. Pri tom, dodaci visokokvalitetnih ulja makadamije, jojobe, badema, soje i kokosa, djeluju njegujuće i hrane kožu, čime se pospješuje njena elastičnost i mekoća.

Nakon pilinga i toplo-hladnog tuširanja, koža je odlično pripremljena za daljnji postupak. Mješavina meda i maslinovog ulja prema tradicionalnoj recepturi, uz laganu masažu cijelog tijela, pospješuje cirkulaciju, produžuje učinak čišćenja te stimulira staničnu obnovu. Uz to ima opuštajući i smirujući učinak dok med vrlo učinkovito hrani i zadržava vlažnost te pomaže u pomlađivanju kože. Za vrijeme dok med i maslinovo ulje obnavljaju kožu, napitak s detoksicirajućim učinkom djelovat će iznutra.

Dobrobiti:

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin