Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Complete H - Detox Transformation

Osjećate li da više ne možete nastaviti u istom smjeru, osjećate li da nešto morate mijenjati, a niste sigurni što – moguće je da se radi o unutarnjoj čežnji da mijenjate sebe.

"Jučer sam bio pametan. Stoga sam želio mijenjati svijet. Danas sam mudar. Stoga mijenjam sebe."
- Sri Chinmoy

Da bi promijenili sadašnje stanje , potrebno je prepoznati potrebu iznutra. Postoji mnogo načina da čovjek sam sebi objasni i da razloge da to nije tako, no zadovoljstvo unutar same osobe i njenog života, najbolje će reći - dali je vrijeme za promjene? Kada čovjek živi život koji ne želi i u okolnostima koje ga sputavaju , on zapravo samo tinja, bez motiva koji je pokretač svih promjena i dalje truje sebe iznutra i okrivljuje druge za svoje stanje. Pokušajte zamisliti kako bi se osjećali i kako bi izgledalo vaše tijelo za 10 godina? Dali biste tada nešto mijenjali, žalili za nečim? Možete li to prihvatiti ili je vrijeme za promjene? Preuzimanjem odgovornosti za svoj život moguće je postići trajne promjene, odlučite li da je tako, vaša je promjena započela.

Želiš li promijeniti svoju vanjsku stvarnost, najprije promjeni svoj unutarnji svijet

Novi početak

Čestitamo! Ovo je veliki trenutak i vrijeme kada preuzimate svoj život u svoje ruke. Program Complete H - Detox Transformation će vam u tome pomoći. Program je kreiran kako bi se postigla temeljita promjena i otvorio put ka zdravijem, lakšem i smislenijem življenju.

Put trajnih promjena

Programom se omogućava aktivacija dubokih staničnih i podsvjesnih transformacijskih procesa koji vode u smjeru trajnih pozitivnih promjena. Takvom stimulacijom unutarnjih samouništavajućih mehanizama, prekida se lanac naučenog ponašanja i navika koje štete te se karika po karika zamjenjuje novim čime se stvaraju uvjeti za samoiscjeljivanje na tjelesnoj, emocionalnoj i mentalnoj razini. Otkrivanjem vlastite moći i sposobnosti da je moguće na prirodan i spontan način stvarati zdravlje i osjećaj emocionalnog užitka unutar sebe otvaraju se mnoga vrata u životu koja do sad nisu bila otvarana.

Duboki transformacijski procesi

Temeljito čišćenje, rješenje je za eliminaciju nakupljenih viškova na svim nivoima, koji vas sputavaju kako bi postigli tjelesnu, mentalnu i duhovnu dobrobit. Tijekom programa težinu, tromost i sivilo postepeno zamjenjuje lakoća , novi val životne energije, nove spoznaje te nove mogućnosti i životni izbori.

Ključ ostvarenja sklada i željenih rezultata leži u otklanjanju nastalih štetnih i razornih posljedica dosadašnjih mehanizama i stila života te otkrivanju i prepoznavanju uzroka koji su doveli do sadašnjeg stanja ( unutarnje nezadovoljstvo, nesanica, probavne smetnje, izrazita žudnja za određenom hranom, višak kilograma, narušeni odnosi ... ).

Stanje uma, znamo ima velik utjecaj na zdravlje i život. Neriješeni emocionalni problemi ili traume te niz sabotirajućih uvjerenja duboko pohranjenih u podsvijesti mogu biti uzrok prisutnih prepreka na koje nailazite u svakodnevici. Put ka razumijevanju ovih mehanizama djeluje oslobađajuće i motivirajuće, a tijelo postaje zahvalno i lakše prihvaća proces čišćenja.

Kroz organe za eliminaciju toksičnog otpada dozirano se otvaraju "ventili" kako bi se osiguralo ravnomjerno otjecanje štetnih tvari te omogućilo nesmetano funkcioniranje i obavljanje redovitih dnevnih obaveza. Tijelo prolazi kroz proces sustavne regeneracije, hidratizacije i energizacije. Nakon što unutarnji organi i sustavi dožive osvježavajući predah, postaju proaktivni ne iscrpljujući više organizam trošeći dragocjenu energiju, već istu ostavlja vama kao zahvalnost za pruženo olakšanje i potporu.

Tada, možda stanje vašeg duha nećete moći riječima opisati, no kao i mnogi koji su prošli detox životnu transformaciju posvjedočit ćete da je nestao osjećaj da morate sve sami i da ste prepušteni sebi. Vaš unutarnji vodič zasigurno neće ostati spavati u čistom tijelu i umu, on će ih svom silinom željeti upotrijebiti za postizanje vaših snova i ciljeva.

Razvojni resursi

Cilj programa je uspostaviti ravnotežu između tijela, misli, emocija i vanjskih čimbenika odnosno okoline te ujedno i naučiti kako da se kroz intimniji odnos sa samim sobom možete nositi s izazovima koje donosi suvremeni život. Osigurani alati i materijali koji se koriste tijekom procesa čišćenja uvelike će olakšati brojne životne situacije i zadržite povjerenje u život, snove i ciljeve i nakon završetka programa.

U nekoliko tjedana do ključnih životnih promjena

Istraživanja pokazuju da je stvaranje novih navika proces koji traje najmanje 21 dan. U tom vremenu događaju se brojne promjene i kemijske reakcije u čitavom sustavu, uključujući tjelesnu, mentalnu i emocionalnu razinu. U trenutku kada svaka razina, staro gradivo zamjeni novim, može se reći da su usvojene početne podržavajuće navike koje vode trajnim promjenama. Da bi se postigle trajne promjene, sljedećih nekoliko tjedana potrebno je aktivno sudjelovati, ustrajati i podržavati željeno stanje kako bi se novi stečeni obrasci učvrstili i postali dio vas i vašeg života.

Jedan program, tri stupnja, svi smjerovi

Vodeći se tim, program čine tri stupnja od koji svaki obuhvaća sve razine čovjeka. Također, ovaj cjeloviti proces temeljitih promjena obuhvaća sve smjerove te se kreće iznutra prema van i izvana prema unutra čime je dodatno osiguran dolazak do željenih promjena. Prvi korak sastoji se od uvodnih mjerenja u nekoliko koraka te izrade odgovarajućeg detoksikacijskog plana prema potrebama, stanju i ciljevima. Nakon toga slijedi implementacija plana u jedan od stupnjeva programa koji će polučiti željene rezultate pritom se vodeći prema unutarnjem ritmu same osobe.Kombinirajući najnovije i najučinkovitije metode, program je kreiran kako bi se tijekom svakog stupnja ostvarili cjeloviti rezultati. Penjući se po stupnjevima osiguravaju trajniji, temeljitiji i intenzivniji rezultati. Prvi stupanj je tzv. start stupanj koji podržava, čisti, uči, pokazuje smjer i ono najvažnije stvara nove navike. Tijekom početna tri tjedna programa, transformacija se odvija u osobi, na osobi i oko osobe te se proces kreće i teži prema cjelovitosti i ravnoteži.

Tijekom drugog stupnja postiže se stabilnost usvojenih navika te se teži dubljim razinama čišćenja. Navike su stvorene i usvojene, a osoba čvršća, stabilnija, misli postaju jasnije, jasno se fokusira na cilj i bitno, raste motivacija, vitalna energija i unutarnje zadovoljstvo. U trećem, naprednom stupnju odvija se integracija svega naučenog, od zdravih navika, razumijevanja alata i tehnika za samostalnu primjenu u svakodnevnom životu. Produbljuje se rad na sebi i osoba postaje spremnija činiti veće zaokrete u svom životima.

Transformacija počinje ovdje

Kompletna holistička detox transformacija je snažno iskustvo za svakoga tko želi preuzeti kontrolu nad vlastitim zdravljem i životom. Svatko tko osjeća da treba okrenuti novu stranicu u životu i započeti u drugom, željenom smjeru uz stručnu podršku, iskustvo i istinsku želju može to učiniti. Možete i vi, zablistajte u svom punom sjaju, dajte sebi i svijetu najbolje što imate u sebi. Temeljito čišćenje mnogima je pomoglo i potaknulo ih da započnu s novim stilom života, da se više posvete sebi te da poboljšaju svoje zdravlje, obnove svoje živote i ponovno se povežu sa samim sobom. Aktivnim sudjelovanjem i praćenjem detoksikacijskog plana osiguravaju se rezultati ulaganja u sebe koji mogu postati vaša najvrjednija investicija u životu.

Osjećate li da vam je potrebna promjena i temeljito čišćenje, učinite prvi korak na putu do vaše promjene - kontaktirajte nas.

Pošaljite nam upit ili rezervirajte termin