Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Uz Origo + uvijek dobivate više

Pridružite nam se na grupnim i edukativnim radionicama i izletima u prirodu, udahnite punim plućima, vježbajte s nama ili navratite na vašu tjednu dozu opuštanja, razloga je mnogo

Yoga flow

Kombinira yogijske vježbe (asane) u nizu, vježbe disanja te relaksaciju i meditaciju. Kroz yogu osoba uči o sebi i procesima koji se događaju unutar duh-tijelo sustava čime si pomaže u prevenciji i terapiji stresa.

Više

Origo Wild

Organizirani program koji vas na nekoliko dana vodi u samo srce prirode, uz druženje, rad na sebi, radionice i svakodnevne meditacije, vraćamo se obnovljeni, inspirirani i napunjenih baterija. Pridružite nam se na istraživanju neistraženog, u avanturu duha i tijela u srcu prirode na put divljine i svoje nutrine!

Više

Eagle's Flight

Intenzivni dvodnevni program koji potiče dublje razumijevanje svoje istinske biti i omogućuje otkrivanje vlastite unutarnje strukture te dijelova koji osobu koče i ograničavaju u svakodnevici, ciljevima i njenoj cjelovitosti. Unutarnje putovanje i putovanje života koje vas vraća vašem Izvoru.

Više

MW Meditation 4 in 1

Mjesečni ciklus meditacija za otpuštanje i povezivanje s Izvorom. Jedinstven pristup, kreiran prema istinskim potrebama tijela, uma i duha. Izmjenične meditacije su inspirativno druženje sa samim sobom gdje unutarnje ja otkriva, upoznaje i stvara novi odnos sa skrivenim dijelovima. Vaš tjedni ritual otpuštanja i svjesnog življenja!

Više

Odaberite i iskoristite neku od pogodnosti kreiranih po Vašoj mjeri

Detox petak

Vaš tjedni ritual zdravlja i ljepote. Ojačajte tijelo, um i duh, oslobodite se toksina i spremni dočekajte vikend. Svakog petka očekuje vas jedna usluga iz ponude uz DETOX popust! Potražite posebnu ponudu s potpisom Detox petak i već početkom tjedna osigurajte vrijeme samo za sebe. Za ljepši kraj radnog tjedna navratite u Origo na Vaš tjedni ritual zdravlja i ljepote!

Želite li prvi saznati što je na ovotjednom DETOX petku, nazovite nas, pratite našu facebook stranicu ili se prijavite na besplatne Origo e-novine i redovito primajte novosti iz Origo svijeta.

Postanite ambasador zdravlja!

Prijateljstvo i zdravlje idu zajedno.
Potaknite vaše bližnje, prijatelje i poznanike na zdraviji stil života i prirodne metode očuvanja zdravlja. Origo će vas podržati u širenju dobrog osjećaja darujući 25% prigodnog popusta za vas i svakog novog prijatelja kojeg dovedete.

Turtle Card

Nagrađujemo svaki Vaš dolazak! Zatražite Vašu Turtle Card na recepciji Origo Centra i svakim Vašim dolaskom skupljajte Korni pečate! Popunite krug s praznim poljima i pruzmite poklon bon u vrijednosti 200 kn ili ga poklonite dragoj osobi.


Origo pleme uvodi pozitivne promjene u vaš život

Odabirom članstva River Way, Forest Way ili Mountain Way ostvarujete bonus pogodnosti tijekom cijele godine. Brinemo da Vaš godišnji detoksikacijski plan bude u skladu s vašim potrebama i životnim stilom, te da proljeće, ljeto, jesen i zimu dočekate potpuno spremni i u najboljoj formi.
Saznajte više