Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju

Origo - Prvi specijalizirani centar za holističku detoksikaciju u Hrvatskoj

Origo je spoj ljubavi prema čovjeku i prirodi i potrebe da uskladimo suvremeni način života s prirodnim zakonima.

Uvidjeli smo zdravstvene poteškoće s kojima se suvremeni čovjek “bori“ te smo nizom usklađenih terapijskih tretmana pronašli način za njihovo ublažavanje ili uklanjanje. Jedinstvenom kombinacijom suvremenih tehnoloških dostignuća, medicinske struke i drevnih tradicija liječenja, nastala je holistička detoksikacija – koncept prirodnog i cjelovitog očuvanja zdravlja.

U skladu sa zakonima prirode

Drevna medicina “Indijanaca” nosi bogatstvo znanja te je jedinstven pristup životu i zdravlju. Bik Koji Sjedi, poglavica plemena Hunkpapa i vođa Siouxa davno je poručio ljudima:

„Uzmite najbolje od puta bijelaca i najbolje iz naše tradicije i sačuvajte to … Ne puštajte da umre … ”

Vođeni dubokim osjećajem povezanosti i poštovanja te željom da dio tog bogatstva i dalje živi, nastojimo približiti i pružiti današnjem čovjeku iskustva, dobrobiti i znanja koja su ljudi koristili generacijama prije za postizanje zdravlja tijela, uma i duha.

Zašto Origo?

Čovjek na prvom mjestu. Pristup koji čini razliku.

Osobljem koji odiše ovim duhom te uz specifičan pristup čovjeku na individualan, edukativan, ljubazan i dostojanstven način, stvoreno je mjesto na koje ćete rado odlaziti bilo da se želite opustiti ili vam je potrebna podrška zdravlju.
Origo je mjesto prirodnog zdravlja, pozitivnih promjena, sigurnosti, radosti, rasta i napretka uz visoku kvalitetu usluge, maksimalnu posvećenost, podršku i prijateljsko okruženje.

Kratki uvodni razgovor s terapeutom i šalica čaja prije tretmana, pripremit će Vas i opustiti za tretman koji slijedi. Origo je mirno mjesto gdje se možete potpuno opustiti, obnoviti, pomladiti, napuniti „baterije“ i biti inspirirani ...

Posjetite nas u centru grada Zagreba na adresi Franje Dursta 16.

Dobrodošli!